martes, 23 de febrero de 2010

MATARO







Mataró




Un empresari preveu construir dos macroprostíbuls amb unes 80 habitacions en un polígon de Mataró Actualitzat a les 14:16 h 15/02/2010
La capital del Maresme, Mataró, podria tenir en breu dos macroprostíbuls amb una vuitantena d'habitacions. Un mateix empresari ha sol·licitat dues llicències per construir els locals a la zona. Amb aquestes dimensions, els nous bordells superarien el macroprostíbul que s'està construint a la Jonquera, a l'Alt Empordà, i que té 60 dormitoris, el que fins ara era el més gran de Catalunya. L'Ajuntament de Mataró ha confirmat que una de les llicències està aprovada i l'altra s'està tramitant.


L'oposició de Mataró critica l'aprovació de dos nous macroprostíbuls al municipi Actualitzat a les 09:43 h 15/02/2010
CiU vol evitar que Mataró es converteixi en un parc temàtic del sexe i la prostitució. El cap de l'oposició municipal a l'Ajuntament, Joan Mora, critica el projecte de dos macroprostíbuls al polígon Les Hortes de la localitat. Un dels dos locals ja té la llicència d'explotació i en breu aconseguirà la d'obres per començar a construir, i l'altre està en tràmit. En declaracions a Catalunya Ràdio, Mora lamenta que Mataró es pugui convertir "en un parc temàtic del sexe" i reclama la paralització del projecte. El consistori es defensa i argumenta que no depèn d'ell permetre l'obertura dels locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario