viernes, 16 de abril de 2010

Fèlix Millet












Traducción del español al catalán
Mostrar forma romanizada

Pares d'alumnes d'un centre d'educació especial acusen Millet de desviament de fons

• L'expresident del Palau presideix una institució que gestiona l'escola barcelonina

EUROPA PRESS
BARCELONA
Els pares de 25 alumnes d'una escola d'educació especial del barri de Sant Gervasi de Barcelona, que està gestionada per una fundació de Fèlix Millet, han demanat al Consorci d'Educació de Barcelona que investigui presumptes irregularitats.

Segons han confirmat fonts del Consorci, han iniciat "un control financer del concert que té el centre" a petició dels pares. L'Escola d'Educació Especial Sant Gervasi, que és privat concertat, ha sol.licitat al Consorci seu tancament.

Mentre es tramitava el cessament de les activitats del centre i es gestionava la reescolarización dels 25 alumnes en un altre, els pares, que no estaven conformes, van acudir per denunciar presumptes irregularitats.

Control financer

Des del Consorci han assegurat que ells no són competents per "investigar" però que sí que estan realitzant un control financer, del qual encara es desconeixen els resultats. Pel que fa al tancament de l'escola, han assegurat que és un tràmit normal en cas que ho demani el titular, en aquest cas la Fundació Esmena.

Es dóna el cas que la Fundació Esmena estaria presidida per Millet, expresident del Palau de la Música i principal imputat en el presumpte desfalc de més de 35 milions de la institució, i en el patronat figurarien altres imputats com les dones de Millet i Montull i l'exdirectora general del Palau, Rosa Garicano.

Precipitat i injustificat

En declaracions a Catalunya Ràdio, els pares han denunciat que el tancament del centre ha estat "precipitat i injustificat". Les crítiques se centren en la gestió del vicepresident de la fundació, Josep Maria Camps, que no va posar sobre la taula "solucions alternatives per a no tancar l'escola.

També han explicat que Camps els va comentar que hi havia "un forat de 80.000 euros". A més es van trobar partides "molt altes" d'assessoria externa "que els van fer sospitar".

1 comentario:

  1. Esta visto y demostrado, un chorizo siempre es un chorizo.
    Cuando en este país tan demócrata se empezara a poner un poco de orden y se medirán las causas con el mismo metro para toda la sociedad???? esto es muy decepcionante, ya se estafa asta a las personas disminuidas, cualquiera que sea su situación
    ESTO ES DESECIONANTE

    ResponderEliminar